torsdag 7 maj 2009

20kg minus

Nu har det gått ett tag sen sista jag skrev något här. Det har väl varit en ganska turbolent tid i samboskapet men det kan ju inte alltid vara glass o ballong utan det ska ju vara ett rent helvete ibland också. Nu är det förhoppningsvis lugnt ett tag och det ett långt tag framåt...kan ju säga att vi firade INTE våra 16år tillsammans den sista april.

Jag har dessutom nu gått ner 20kg, bara 40kg kvar =)
Har tagit lite kort under resans gång men för fet/feg för att lägga upp de än, får ta det då det börjar synas på mig.
Ja det syns kanske redan nu men jag själv har svårt att se det men visst känns det...från storlek 56 på tjockis avdelnings byxor till storlek 52-50. Det beror på hur man ser det, min tjocka mage gör att storlek 50 sitter bra över röven o benen men trångt över magen...52 sitter för löst överallt men funkar om jag har skärp.
Lättare att ta sig uppför trapporna, låter inte längre som ett gammalt ånglok.

Avrundar här med att tala om att flickorna har fått så söta pottfrisyrer så...dvs lugg o page =)
Men allt klär ju en skönhet, ville att de skulle haft långt hår o lång lugg men blondiner som de är (hur fasen de nu kan vara det med två mörkhåriga föräldrar???) så går deras tunna fina hår av hela tiden. Dessutom var det sparat sen de föddes som flintskalliga för 4år sedan. "bebis" lockarna åkte iallafall o de blev om möjligt ännu mer lika varandra...det var ju inte riktigt meningen. Hade ju tänkt från början att Esther skulle fått haft sin långa lugg kvar men den var så sliten så tyvär fick den ryka och Felicia var planerad till lugg då jag fått klippa bort tuggummi ur håret.

Måste ge mig nu då jag gjorde kyckling,potatis och tzatsiki förut och jag vet inte riktigt om min nya magsäck tycker att det var så bra med vitlök...jag var ju känslig innan open så det hade väl varit ett rent under om det inte vore så nu.
Måste ta mer att dricka nu =)

Lägger in kort på brudarna i morgon...eller någon av de närmaste dagarna.

4 kommentarer:

  1. Hej Inger. Jodu, det syns och det ordentligt också. Såg dig i onsdags vid Loviselund, när du "smög" från det nya köpcentret och det var en rejäl skillnad. Jag vinkade, men du såg inget.

    SvaraRadera
  2. 20 kilo redan!
    WOW!

    Du går ju snart om mig!

    Ser fram emot bilder på både dig och småtjejerna.

    Mångakramar, Lotta

    SvaraRadera
  3. Härligt - BRA jobbat!! Vad skönt det måste vara!

    Våra brudar har fått gå till frisören för första ggn i deras liv för ngn månad sedan - och vilket LYFT för det fjuniga små lockarna :-)

    Ha det bra!

    /Pia

    SvaraRadera
  4. 20 kg...det är ju strålande Ingo!!!!!! Jag är sååå avis.....och jag har ju en vecka kvar på flytet....puuuhhh! Kramar till er från mig!

    SvaraRadera