tisdag 23 juni 2009

Sjuk Esther men en skön dag ändå

Vaknade av att Esther gnydde o var orolig så gick jag in till henne för att kissa henne så kände jag att ungen var brännhet. Hon blir så enormt orolig då hon får feber, går upp o går runt mer eller mindre i sömnen, somnar om på diverse ställen där det finns en plats så för att vara säker på var tösa mi höll hus så lade jag mig på soffan. Där låg hon still en stund tills det var vandringsdags igen, så jag var något trött i morse.
Älskade mamma kom förbi och hämtade upp henne och körde henne till dagis då hon körde ner Victor till simskolan. Victor klarade inte simprovet i sjön, han frös som en litenn tunntarm som han är så det var en besviken ung herre idag. Och det tog väl ut sig på fritids idag, han o några kompisar hackade i muren på ett K-märkt hus...j#kla unge...men ack så älskad ändå.
Bara festisen o jag hemma myyyyysigt m mammans andra skinn, hon är allt bra go hon med...ja det är de alla 3, de har vi gjort bra =)
Sov en stund på soffan m henne på morgonen, sen komma mamma på frukost o sen tog jag tag i alla köks skåp där allt bara är inslängt. Nu så har alla burkar som inte har något lock fått vandra vidare till soprummets återvinning, skafferiet har fått sig en rejäl utrensning m koll på alla gamla datummärkta varor som har gått direkt i soporna.
Ärligt talat så är jag väldigt nöjd med mig själv över dagens välbehövliga gärning =)

Sen kom Felicia hem o såg till att även Esther numera är blåmärkt i ansiktet, det skulle ju bråkas om någon apa så då knuffade hon in sin syster i ett hörn så hon blev blå om kinden.
Undrar hur mycket de kan bråka dessa två brudar, men hon var väldigt snabbt ångerfull o kramade om Esther o sa förlåt. Ser så himla gulligt ut när de kramar varandra.

Nu på kvällen har jag varit iväg och fått ögonbrynena plockade o färgade och de blev så fina.

Nu ska jag ta och lägga mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar